UNSEXED

In reprise vanaf Januari 2020

OLDENHERMANNS gaat in UNSEXED op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-’n- roll van de zandbakrand. In een onnavolgbare reeks van hilarische, harde en ontroerende scenes racen ze van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, als vrouw, als man of kruipend over straat, maar altijd in stijl.

Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.

OLDENHERMANNS heeft een geheel eigen stijl die omschreven kan worden als beeldend, absurd en met een grote fysieke overtuigingskracht.

Even grappig als schrijnend. Een heel eigen en veelbelovend nieuw duo” – Juryrapport Cameretten

“Fantastische actrices die razendsnel tot de kern van hun typetjes komen” – Het Parool

“Pijnlijk herkenbaar… je kan niet anders dan gefascineerd blijven kijken” – **** Ilovetheater

Meesterlijke scenes…” – Musicalnieuws

 

 

UNSEXED

Vanaf september 2018

Na #LIFE maakt OLDENHERMANNS plaats voor hun nieuwe programma UNSEXED.

In UNSEXED gaan Lize en Anna opzoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur.

Ze wensen zich een ander leven en duiken in de seks drugs en rock ‘n’ roll van de indoorspeeltuin. De twee millennials rennen van zandbak naar darkroom, van Hockeyclub naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid, maar dan wel in een designerjurkje. Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy.